pátek 20. července 2018

Poslední den městského života. Vyrážíme do přírody.

Ke snídani poskytl včerejší zbytky Ramsey. Konkrétně cibulové kroužky, které jsme včera už nesnědly a dostaly jsme je zabalené s sebou.
Než jsme se vyhrabaly z pokoje, bylo skoro jedenáct. Proverdly jsme check-out, daly kufry do auta a vyrazily přes ulici vyrybobsat obchody. Tahle činnost nám zabrala spoustu času. Asi ve tři jsme si pak už jen koupily v Hashey čokoládový milkshake a vyrazily z města. Nakupování nás dorazilo natolik, že Vanda se už ani nechtěla jít podívat k horské dráze, abysme zjistily pravou cenu za povození se.
Chvíli trvalo se vymotat z uzavízek na silnici, která se opravuje, ale zhruba za dvě hodiny jsme byly v hotelu. Tady nemohly najít naši rezervaci, ale když si stážistka povolala pomoc, všechno se vyřešilo. Bohužel hotel nemá v provozu bufet, takže jsme zas nasedly do auta, v nedalekém wallmartu jsme si koupily večeři, vodu a svačinu na zítra a protože je tady o hodinu víc než ve Vegas, už je tak nějak čas zapadnout do postele a těšit se na ráno. Vstáváme už před šestou...

Žádné komentáře:

Okomentovat