pátek 20. července 2018

Odpočinkový den

Vstávaly jsme až asi v jedenáct. Dole v hotelové hale jsme si ke snídani vybrli palačinky (Vanda) a vafli (já) a seděly, snídaly a koukaly na cvrkot. V našem hotelu má představení CIrque du soleil. Začaly jsme googlit, zda by ještě nebyly lístky a zjistily jsme, že zrovna dnes představení není. Naproti v hotelu ale vystupuje David Copperfield. Takjsme se koukly ztrochu globálněji co lze kde nalézt. A zjistily jsme, že vedle v hotelu má předstvení Cris Angel. Na něm Vanda vyrůstala a tak bylo jasno. Vybraly jsme na netu nejlevnější lístky, slušné místo a chtěly si objednat. Ale nešlo to, stále to odmítalo přijmout kartu s tím, že máme do hotelu volat. To už jsme se přesunuly od snídaně k bazénu a přemýšlely co a jak. Pak mne napadlo, že v hotelu na to mají přepážku a možná by poradili jak to řešit, nebo by pomohli zavolat. Tak ano, lístky nám nakonec zajistili tam a my se mohly dál spokojeně máchat ve vodě. Po nějaké chvíli se dokonce zatáhlo a začalo pršet!!! Tedy ne, že by to vadilo, ale úkaz to byl zajímavý. Jsme v poušti kde prší a je 40 nad nulou...
Asi ve čtyři jsme se odpotácely na pokoj s tím, že se ještě trochu prospíme a pak zajdeme na večeři a pak na představení. K večeři jsme si vybraly restauraci Gordona Ramsey. Ať kluk ukáže, co umí. Muselo se chvíli čekat na uvedení ke stolu, ale nutno říct, že organizace celé restaurace byla dokonalá. Asi čtyři uvaděčky řešily jak koho a kam posadit a nečekaly jsme nijak dlouho. Objednaly si a čekaly na jídlo, když tu najednou Vandě vypadla sklenice s vodou z ruky (plná ledu se orosila i zvenčí a prostě vyklouzla). Vanda vodou ohodila pána vedle, kvalitně sebe a ještě kvalitněji i podlahu, kde se válely i kostky letu. Takže za chvíli jí klečel číšník u nohou a vytíral :)
Večeře blya moc dobrá, ani jsme to nezvládly sníst, protože jsme si ještě k burgeru objednaly cibulové kroužky. Všechno bylo dokonale organizované, jídlo dobré - ale víckrát bych to asi nepodstoupila. Za mě tomu místu něco chybělo ve smyslu atmosféry, pro kterou bych tam ráda šla. Tohle byl dokonale fungující fast food bez trochy duše podniku. Ale chápu, že cílem Gordona je lidi rychle točit tak, aby se najedlo co nejvíc lidí za co nejmenší dobu. Ale raději si jindy vyberu méně dokonalé jídlo v podniku, kde jsem ráda.
Po večeři jsme se přesunuly do hotelu Luxor, kde vystupuje Cris Angel. Sedly jsme si, čekáme na představení a přišel uvaděč, jestli by nám nevadilo si přesednout trochu níž. No jasně, že nevadilo. Přesunul nás ze zadní řady do řady druhé, hned u jeviště. Vše jsme měly z první ruky, některá kouzla i hned u nosu. Představení bylo super. Cris předváděl všechno a člověk jen zíral jak skvěle nacvičené všechno je - vytahoval holuby odevšad, nechával objevovat a mizet lidi i motorky, přeřezával kolegyně a létal sám i nechával létat jiné. Moc se nám to líbilo.
Po představení jsme se ještě prošly k nápisu "welcome to Las Vegas" a pak už padly do postele. Zítra odjíždíme směr západ... 







Žádné komentáře:

Okomentovat