neděle 23. listopadu 2014

První koupel v Pacifiku a sáňky v létě...

Ráno jsme vstaly a vyrazily do přístavu, kde jsme si našly přístavní bar se snídaní.




 po snídani už byl čas vyrazit na loď, která s námi měla pozorovat delfíny. Trochu divná zábava, vím...ale když to nabízeli k hlavní atrakci, tak proč to nevzít. Tak jsme jely. Opět trochu zádrhel, když nám pán vzal u vstupu voucher s tím, že "don´t worry"...ale protože jsem si dělala, tak mi paní dala mapku a vystavila potvrzení na druhou atrakci. (MMCH netuším, jak bysme bez toho jen tak prošly...)
Loď potkala pár delfínů



 a turisté (zejména japonci) nadšeně hýkali. My nadšeně hýkaly později, když se koupalo v síti za člunem. Bylo to zajímavé.





Po lodním výletu jsme se přesunuly o pár kilometrů dál, k místním dunám, kde se sáňkuje v písku. Krom toho tam také mají nádhernou pláž, u které jsme litovaly, že se nestíháme smočit - byly úžasné vlny a celý to tam bylo k sežrání. Ostatně řekla bych, že tady v Austrálii je jedna pláž hezčí, než druhá. Ale tahle zatím vede:


Když jsme se pokochaly, vydaly jsme se sáňkovat do dun. Zvládly jsme to sjet 4x. Víckrát to Vanda odmítla v tom vedru šlapat nahoru...Nevím proč nemají vlek :-D



Pak už jsme zase nasedly do auta a popojely asi 300 km severněji, kde jsme okoukly místní pláž (jak jinak, než krásnou) a ubytovaly se na noc. Dneska máme luxus dvou pokojů, takže i když mi přišlo zbytečné špinit dvě postele (široké) na jednu noc, Vanda mne vyhodila, že chce spát sama :-D







Žádné komentáře:

Okomentovat