středa 22. června 2016

Amerika naruby - Praha

Další den následovalo přijetí ve škole. Před ním ale holky přišly o pořádné vzrůšo, když se rozhodly jet autobusem o půl hodiny později. Ten dřívější totiž za jízdy shořel...
Při hoření také zdržel další účastníky celé akce, Jardu s Vidalem, kteří zrovna jeli z Berouna.




Ve škole dostali všichni občerstvení, prohlédli si školu, navštívili Vandy třídu a po obědě byl konec a rozchod. Vanda s Katherine vyrazily bloumat do města. Byly na Václaváku, Staromáku (tam ale Vanda úplně zapomněla na orloj) a vrátily se večer až pozdě a unavené z celého dne chození.




Na středu pak byla naplánovaná ZOO a po ZOO úniková hra "Stará Praha". 
Italský student Giorgio se rozhodl navštívit Prahu a prozkoumat všechna její zákoutí. Bohužel cesta nedopadla, jak si představoval a už pár dní je Giorgio nezvěstný. Jeho sicilská rodina se začíná strachovat. Zbývá pouze 75 minut, než se vypraví do Čech Giorgia pomstít. Záleží jen na vás, jestli se podaří situaci zachránit! Zvládnete to? Uvidíme. 
Do hry se zapojilo všech šest a zvládli ji "vyřešit" zatím prý nevídaným způsobem. Z místnosti se dostali prý jako ještě nikdo před nimi - překvapivě snad jen zmáčkli kliku :))

Večer jsme s Katherine zašli už jen k vodě na večeři (langoš) a holky už se zase balí na další výlet - zítra odjíždějí do Jižních Čech. Nevím, jak dlouho ještě vydrží takhle pekelný program. Furt v pohybu, furt nové zážitky...

Žádné komentáře:

Okomentovat