pátek 9. února 2018

Budapešť IV

Poslední den jsme dosnídali všechny zbytky, pobalili jsme si věci a vyrazili pryč z našeho úžasného bytu. Nejdříve jsme se vydali k tržnici, kde jsem nakoupila zásoby klobásek domů. Potom jsme se znovu prošli ulicí Váci k Anna café. Zde jsme plánovali utratit poslední maďarské peníze, což nebyl problém. 
Pak už jen přesun na Deák tér a odchycení přímého autobusu na letiště. Zde trochu selhala organizace. Chtěli jsme jet asi ve 12:30, ale autobus stál na nástupišti, tak jsme do něj vlezli. Což byla chyba, protože právě odjížděl a byl plný. To znamenalo celou cestu na letiště stát. Navíc jsme tedy stihli autobus již ve 12:00.
Autobus nakonec nejel odhadovanou hodinu, ale jen asi 30 minut. to vše způsobilo, že jsme byli na letišti o dost dřív, než bylo nutné a muselijsme dlouho čekat. to Vanda využila k nákupu suvenýrku, prošmejdění letištních shopů a nakonec k pozdnímu obědu u KFC pro všechny. 
Pak už jsme nasedli na letadlo (opět každý seděl zvlášť a za hodinu jsme se přesunuli z prosluněné Budapešti zpátky do šedivé a deštivé Prahy...




Žádné komentáře:

Okomentovat