čtvrtek 5. prosince 2019

Shopping in the USA - New Jersey outlet center

Ráno u snídaně se opět naši chlapci ptají, jaké máme plány. Ožívají, když slyší, že den je určen na shopping. Vysvětlují nám, že úplně určitě MUSÍME do Outletu v New Jersey. A dlouze vyprávějí co oni a za kolik tam nakoupili.
Ne, že my bysme byly tak unešené tou představou jako oni. Náš plán byl oběhnout Marshalls a TJ Maxx ve městě a bohatě by nám to stačilo. Na druhou stranu je to jedno, proč bysme nemohly do New Jersey. Alespoň zas budou další zkušenosti. Jedeme.
Hned zpočátku se ukazuje, že to nebyla úplně neekonomičtější volba. Zatímco na pohyb po Manhattanu máme Metrocard, do New Jersey musíme koupit jízdenky. Zpáteční, pro obě byly za 28 dolarů. OK. Platíme si zážitek. A to zase sakra jo.
Do autobusu nastupují davy a ukládají do zavazadlového prostoru kufry. Chápu to až na místě. Nakupující si musí dovézt kufr, aby ty nakoupené krámy bylo kam dát. Do takového outletu se nejezdí pro dvě trička.
No, zatím to neřešíme. Jdeme do obrovského Marshalls a trávíme tam několik hodin. Velmi rychle chápeme, že kufr prostě taky potřebovat budeme. Tašek máme miliony. A taky hlad.
I to nákupní centrum umí vyřešit, takže se rozhodujeme pro Jimi Rocket. Stojí se sice fronta, ale utíká rychle. Číšník nás usazuje ke stolu, tašky nám dává nad hlavy.
Během jídla se dohadujeme o tom, že kufr prostě nutně potřebujeme, jinak musíme jet domů, protože víc nepobereme. Naštěstí jsme v zemi neomezených možností a koupit v nákupním centru kufr není nijak složité. Narveme do něj naše nákupy a můžeme pokračovat dál. Vanda chce Levisky. Tam už s ní nejdu, začíná na mne dopadat ten ruch, miliony lidí. Už chci pryč. Vanda nakupuje hodinu. Dál pak už jen nakukujeme do pár obchodů a chvíli před zavíračkou míříme k autobusu a jedeme zpět domů.
Super. Mise splněna, nakoupeno co jsme chtěly a zážitky máme taky. Víckrát to už asi absolvovat nechci :-D



Žádné komentáře:

Okomentovat