sobota 10. května 2014

Vando, všechno nejlepší!!!

A je to tu, dáreček jsi si rozbalila a teď zvědavě nakukuješ, co bude.

Takže nejprve krátký úvod:
Ne, nechtěla jsem letošní dovolenou doplňovat něčím dalším. Mám za to, že Lotyšsko a Benátky stačí, maximálně jsem chtěla ještě vyjet na týden někam drobně. Jenže to by člověk nesměl sledovat informace o levných letenkách a chybových tarifech... Chyba prostě :-)


Takže otázkou je kam a kdy.

KDY?    V LISTOPADU!

KAM?

DUBLIN !!!



Irsko bylo přeci tvým přáním, ne? Pravda, netuším zda v tu dobu lze v Dublinu očekávat nějaký tvůj oblíbený koncert. Ale nevadí, i tak se nám tam bude líbit. To je jasné. Koukneme se na barevné dveře, můžeme vidět i listopadově studené moře, paráda, ne?!
Kdyby nám to navíc nestačilo, z Dublinu lze pokračovat někam dál...

Někam třeba jižněji.

Já nevím. Co třeba...

DUBAJ!!!



I když tedy musím říci, že ta mne zas tolik neláká. Myslím, že v Dubaji zrovna nestojí za to ani vylézat z letadla. Nebo to možná ano, ale jen proto, abysme sedli na jiné. Teď je ovšem další otázkou kam poletí. Možností je moc, svět je veliký. Tak vylučovací metoda?

V Evropě bydlíme, v Africe jsme byly, v Asii jak říkáš taky, v Americe loni...Zbývá Antarktida nebo...


AUSTRÁLIE !!!




Tak, a už víš všechno

Nechtěla jsem, ale když nám ty letenky vnucovali v chybovém tarifu skoro zdarma (navíc jedny z nejlepších aerolinek světa - letíme s Emirates a Qantas a můžeš se těšit i na největší letadlo světa - tedy Airbus A380) - to prostě nešlo odmítnout.
Takže přemýšlej, co budeme dělat :-D. Letíme do Sydney. Předpokládám, že by bylo nejrozumnější si hned půjčit auto a hezky v protisměru ohrožovat místní domorodce, odjet z města, procestovat až někam nahoru. Osobně bych ráda navštívila Fraser island a případně se pár dní zdržela koupáním na Whitesundays. Také myslím, že by se ti navíc mohlo i líbit "sáňkování" na písečných dunách a určitě si pohladíme koaly a klokany (doufám, že žraloky ne...). A trochu je škoda, že v listopadu se již nepořádají výlety lodí za velrybami. 
Až po návratu z australských cest po zemi bych před odletem prohlédla na den či dva Sydney samotné.

Takže?

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!

Nejlepší dárek je, mít možnost se těšit :-)